Kurser fra Artwork Systems
Klik i overskrifterne for mere info.

Kursus i ArtPro 14
Kursus i ArtPro 14 er klar og ArtPro 14 er en STOR opdatering. Se de forskellige muligheder for kursus så du får det fulde udbytte af softwaren.

Nexus vedligeholdelsesdage
Kursus i Nexus 10 er klar og Nexus 10 er en mindre opdatering. Se de forskellige muligheder for kursus så du får det fulde udbytte af softwaren. Du bør NU overveje at opdatere til Automation Engine 14

Kursus i Adobe CC2015
CC2015 pakken er stor, til emballage findes der anderledes muligheder. Få det fulde udbytte med uddannelse i programmerne. Se de forskellige muligheder for kursus.

PDF-håndtering brugertilpassede kurser
Kursus der tilpasses ud fra værktøjerne i Acrobat, Pitstop, Neo og i-Cut Preflight

Farvestyring
Få et overblik over hvordan kalibrerer du, hvordan sætter du programmerne op så de passer sammen i farvestyringsopsætningen. Er din proofer sat rigtigt op og hvordan hænger det hele sammen fra start til slut.

Brugertilpassede kurser
Har du brug for kursus i programmer, som du ikke lige ser nævnt her. Så tag fat i os vores kursusansvarlige Per Ravn. Han kan via sit netværk af undervisere, sørge for at vi får et kursus sat sammen specifikt til jer og til en pris der er meget konkurrencedygtig.
Du kontakter Per på 70702063 eller mail
Per Ravn

Kursus helst i eksterne omgivelser
Vi har igennem mange år nu afholdt kurser både hos os selv, onsite hos virksomheden samt internatkursus, på eksempelvis en kursusejendom.

Den erfaring det har givet os, er at det kræver lidt mere forarbejde, at afholde det eksternt, men det har nogle klare fordele for vore kursister.

- Kursusudbyttet er bedre, da ingen forstyrres.
- Bedre helhedsoplevelse af mad, lokaler, klima
- Flerdageskurser fungerer bedre
- Socialt udbytte ved flerdageskurser
- En anerkendelse af faglig engagement

Vi har et mobilt kursusudstyr og det gør det muligt, at afholde kurset de fleste steder idag.