Remotebackup til Mac og PC

Artwork Systems tilbyder nu, via vores samarbejdspartner Avalonia, en Remote Backupløsning, som giver jeres virksomhed en sikker og effektiv backup løsning via Internettet.

Spar tid og ressourcer
I sparer ressourcer på at, vedligeholde og drive jeres egen backupløsning ved, at benytte en ekstern BackUpbank. Vi anbefaler dog stadigt, at man ved store datamængder, kombinerer det med en backupform, som gør at man også har data lokalt. Dette kan ske via det samme software.

Sikker backup: færre bekymringer
Remote Backup foregår via Internettet, hvor data på fastsatte tidspunkter overføres til BackUp banken. Backuppen foregår helt automatisk, og du er fri for at tænke på båndrutiner og opbevaring af virksomhedens backupmedier.

BackUpbank - bogstavelig talt
Jeres backup data opbevares i Avalonias hostingcenter i den tidligere Nationalbank i Kolding. Langt under jorden, forskanset bag tykke jerndøre, ligger dine data trygt beskyttet mod både brand og strømnedbrud

Restore - hurtigt og superlet
Skulle uheldet være ude og du får brug for at hente dine data retur fra dit backuplager, så sker det ved hjælp af en dansk og superenkel brugerflade. Du udvælger blot den eller de filer, du ønsker at genskabe - og dine data er på vej retur til dig.

Hurtig og nem installation
Vores teknikere installerer den nødvendige software på dine server(e). Herefter foretager vi en fuldstændig backup af alle relevante filer og mapper til BackUpbanken, og herefter er backuppen i drift. Fremefter tager systemet kun backup ad de ændringer, der sker. Du modtager herefter dagligt en e-mail med oplysninger om den seneste backup.

Kun du har adgang til data.
Under installationen tastes der et master krypteringspassword ind. Det vil være din nøgle til at få dine data læsbare fra BackUpbanken. Uden dette password kan data ikke læses genskabes af nogen.

Priser og yderligere information.
Du kan
se priser, bestille og få yderligere information her

Eller kontakt Kasper på 3171 5493 eller på
mail

Fakta om BackUpBank

Du kan på en enkel og overskuelig måde få dine data ud af huset hver dag.

Slut med at have dårlig samvittighed over, om du nu har styr på at data også er sikret i tilfælde af brand, tyveri, hærværk eller fugtskade.

Og det er NEMT og ikke dyrt