Din serviceleverandør
Stabil Apple leverandør i dag og i morgen.
Artwork Systems Nordic er den troværdige samarbejdspartner der kender området og Apple teknologien, og vi har en både dyb og bred erfaring som samarbejdspartner indenfor grafiske virksomheder.

Vi kan være din virksomheds outsource IT-afdeling.
Brug os som partner til din IT-service, eventuelt i samarbejde med virksomhedens egen IT-afdeling. Vi kan stå for den løbende drift og vedligeholdelse af virksomhedens IT-installation og tage ansvaret for implementering af nye IT-installationer. Vores veluddannede og certificerede teknikere kan sikre din IT-drift. Vi kan komme i virksomheden og klare de løbende opgaver på din IT-installation en gang om ugen, måneden eller efter behov. Du betaler efter forbrug til en fast timepris, så ikke noget med at du skal lægge ud på klippekort eller lignende.

Certificerede medarbejdere.
Vores dygtige teknikere mange heraf med en grafisk uddannelse, gennemgår løbende uddannelse og træning på egne kurser og i samarbejde med førende producenter af IT-løsninger. Her møder du kompetente medarbejdere, der har viden om den nyeste teknologi, og som er villige til at yde en ekstra indsats for dig og din virksomhed.
Kompetencer: Esko Artwork, Apple, EFI-XF, Workflow, Automatisering, Komplet farvestyring, PDF-teknologi, Tilrettet uddannelse, CS-pakken og meget mere

Effektiv Apple hjælp.
Dine reparationer under eller uden for garanti foregår på Apple Certificeret værksted. Vore kunder har selvfølgelig
fri telefonsupport, hvis du skal have løst et svært problem øjeblikkeligt. Har du brug for os onsite kan du rekvirere hjælp og som oftest kan vi løse det inden for kort tid.

Din rådgivnings-partner.
Brug os som rådgiver, hvis du overvejer at udskifte dit udstyr med en ny løsning. Vi kan hjælpe dig til en løsning med sammenhæng i teknik, økonomi og sikkerhed, så din virksomhed får optimalt udbytte af investeringen. Det gælder også, hvis du overvejer en opgradering af virksomhedens eksisterende IT-installation.

Servicepakken

Kunder hos Artwork Systems Nordic har fri telefonsupport i tidsrummet fra 8.30 til 16.00 fredag dog 14.00.

Du kan bestille et gratis serviceeftersyn. Eftersynet vil give dig et overblik over, vor du bedst kan sætte ind, hvis du ønsker at optimere dit produktionssystem i prepress.

Vi benytter os ikke af klippekort og serviceaftaler. Du får en fast pris eller afregnes på timebasis.

Du får mennesker i din virksomhed som forstår at lytte, hjælpe og ved at din virksomhed har os som gæster.

Du arbejder med certificeret viden.