WebCenter 24/7 webbaseret korrektursystem.

usercomment

WebCenter er et webbaseret projektstyrings og korrekturværktøj, hvor alle parter i processen kan logge ind via en browser. Alle der har fået tilladelse og har login og password kan deltage i korrekturprocessen.

Arbejd i realtid med med dine projekter og accelerer korrekturgangen mellem kreative, marketingafdeling, salgsstyring og prepress gennem det samme system med filerne central placeret.

Med
Webcenter kan du styre et projekt fra arbejde, hotellet, hjemme ellers halvvejs rundt på den anden side af jorden, i et samlet overblik.

Webcenter projekter kan indeholde alle filtyper og deles op i individuelle mappestrukturer. Det være sig konstruktionsfiler fra CAD, grafiske filer, Word eller Excel tilbud, bestillinger ja alt hvad man mener der hører til projektet.

Klienten kører på Mac eller PC. Safari, Firefox eller Internet Explorer det gør ingen forskel. Så der skal ikke installeres specielt software eller løses Firewall problemer.

Alle sager der ligger i Webcenter kan der søges på, selvfølgelig baseret på brugerlogin og rettigheder. Systemet kan være sat op til flere sprogvarienter således at en tysk kunde ser på tysk hvad en engelsk kunde ser på engelsk.

Kontakt os for en gennemgang af mulighederne for hvordan i kan komme igang med et
webbaseret korrektursystem.

Stacks Image 550

Webcenter info

Se flere film om Webcenter.


Klik på billedet




Brochure som PDF:
Downlod brochure her