Digitalt Prøvetryk

EFI Fiery Colorproof XF er et professionelt workflow til fotografisk print, storformats produktion og digitalt prøvetryk.

Softwaren er på samme tid avanceret og let tilgængelig, med alt bygget op omkring vigtige standarder, som ICC, JDF, Adobe Postscript og PDF. Systemet er bygget op med teknik og viden fra det gamle BestColor, og udvidet med viden om effektive produktionsværktøjer fra EFI.

Korrekt farveproofing starter med EFI Colorproof XF Server, klienter til Mac OS X og Windows og driver til en printer op til eksempelvis eller Epson´s Stylus Pro 9900.
Drivere er baseret på format: M-Driver er op til 17", XL er op til 24" og XXL er op til 60"

Du kan derefter tilføje ekstra drivere samt produktoptioner.

Du kanlæse om mulighederne i
EFI XF her

Brochurer og præsentation af
EFI XF finder du her

Hvad er forskellen på EFI og andre løsninger.

Den store forskel kunne være:

-
Virker: du kan vælge komplet hjælp til installation onsite så du har en køreklar løsning
-
Service og faglig viden: support som er på dansk af grafisk uddannede mennesker
-
Fremtidssikret: du kan meget let holde softwaren ajour med en årlig og billig fee
-
Standard: Bygger på ægte standarder og din løsning kan FOGRA-certificeres
-
Mere: Systemet håndterer ikke bare CMYK super, men også specialfarver eks. PANTONE
-
Referencer: EFI er den største leverandør på markedet, og bare i Skandinavien har vi mange
-
Digitalt prøvetryk: Åbent mod andre digitale workflow´s og kan styre rastereret proof
Optioner til EFI XF 5.1


EFI Colorproof XF Color Manager Option
EFI Colorproof XF En pakke af highperformance ICC-baserede værktøjer, til professionel farvestyring. Alt hvad du skal bruge til, at lave dine egne profiler til proof og tryk, hvis du blot har et af de mange supporterede photospectrometre. Pakken kan også købes standalone og som en pakkeløsning med et photospectrometer.

EFI Colorproof XF Color Verifier Option
EFI Colorproof XF 1 Et uundværligt checkværktøj der benyttes til at kontrollere at din kvalitet på prøvetrykket holder sig indenfor specifikationerne. Du sikrer dig kort sagt ved opmåling at dine Delta E værdier er OK.

EFI Colorproof XF Dot Creator Option
EFI Colorproof XF 2Benyttes hvor man ikke har RIP til rasterering. Modul der gør at du kan sende de rippede data fra EFI Colorproof XF ud med raster i. Du simulerer dermed hvordan dit endelige tryk kan se ud med raster i. Kan også anvendes til serigrafisk film på storformatprintere.

EFI Colorproof XF OneBit Option
EFI Colorproof XF 3Benyttes hvor man ønsker at benytte rippede data fra en eksisterende RIP eller et workflow. Man får dermed mulighed for at kontrollere om man har teknisk moire, valgt fejl i vinkler til spotfarver med mere. Der er også funktioner til, at tage punkter bort i prøvetrykket, man ikke kan holde i tryk, og dermed give et mere retvisende prøvetryk.

EFI Colorproof XF Spot Color Option
EFI Colorproof XF 4Benyt det fulde farverum på din proofer, og giv dine kunder den stabilitet i farverne de ønsker, også på PANTONE farver. Anbefales til alle der arbejder med specialfarver indenfor emballage og etiket. EFI Colorproof indeholder et komplet Pantonebibliotek og dette kan udvides med egne LAB opmålinger.

EFI Colorproof XF Production Option
EFI Colorproof XF 5Transformerer EFI Colorproof XF basis pakken til en posterproduktionsløsning med avanceret farvestyring og høj hastighed. Funktioner som tiling, udstepning, PDF support, avanceret farvejustering gør EFI Colorproof XF anderledes.

EFI Colorproof XF Japanese Font Option
EFI Colorproof XF 6Pakke der gør det muligt at arbejde med Japanske karakterer.
EFI Colorproof XF output options
EFI Colorproof XF 7Benyt et hvilket som helst antal proofere på EFI Colorproof XF serveren.

EFI Colorproof XF Fiery option
EFI Colorproof XF 8Udvidelse af EFI Colorproff XF, så den fungerer som en stabil og professionel farvestyring for eks. kopimaskiner, der er styret af EFI´s Fiery RIP-teknologi.

EFI Colorproof XF File Export option
EFI Colorproof XF 9Forbereder dine data til at passe til de printkonditioner, hvortil de skal benyttes, og eksporterer dem til TIFF´s eller PDF.

EFI Colorproof XF Gravuere option
EFI Colorproof XF 10Skaber separerede gråskala TIFF´s til digital gravering. Specialprodukt til dybtryksproduktion.