ArtPro 14 Emballage og etiket
prepress software til Mac OS X 10.11
og ny Artpro+ Native klar på Drupa 2016

ARTPRO BASIC™ indeholder alle basis redigeringsværktøjer, der er nødvendige for at redigere en importeret Illustrator CS, Postscript-, EPS- eller PDF-fil.
Alle elementer i en importeret opgave kan redigeres, også transparente elementer. Artpro kan eksportere filen ud som PS, EPS, Illustrator PDF og PDF.

I basisversionen er der yderligere følgende moduler:

ARTLINK™ er ArtPro's modul til database-drevet layout eller pakkeoplæg. En effektiv etiket brevfletter som kan øge produktiviteten væsentligt. Kan yderligere automatiseres effektivt med Nexus.
ARTRENDER™ er ArtPro's modul som muliggør skabelsen af 3-dimensionelle billeder og film af emballagen direkte fra den 2-dimensionelle grafik. Et stærkt værktøj i salgs- og korrekturprocessen. Den færdige opgave arkiveres ud som Quicktime eller Quicktime VR.
POWERLAYOUT™ er ArtPro's Step & Repeat modul, som tilbyder et stort antal metoder til at skabe udstepninger med, samt at samle separationer fra et eller flere job på samme film eller plade. En effektiv måde at mindske materialeforbruget på samt øge nøjagtigheden med.

Udvidelser til ArtPro

POWERTRAPPER™ er et fuldt automatisk og/eller styrbart vektorbaseret diffusions modul til ArtPro.
Powertrapper™ tillader brugeren at diffusiere et job helt eller dele af jobbet baseret på valgte objekter. Modulet understøtter transparente objekter, billeder, forløb, ja alt på opgaven.
Selv meget komplekse opgaver beregnes meget hurtigt.

POWERSTEPPER™, et tillægsmodul til Artpro Basic og det ultimative Step & Repeat program for emballage. Modulet bruger CAD informationer til at definere position og step og er derfor helt ideelt for kartonage.
PowerStepper kan bruge CAD filer i CFF2 og DDES format, hvori man importerer sin EPS, PDF eller Artprofil og derefter automatisk påsættes stationsnumre, strips og evt. kunderelaterede mærker.
Powerstepper findes i også en standalone version uden Artpros udvidede redigeringsfaciliteter. Denne version benyttes ofte hvor man kun ønsker at steppe filer som PDF eller Artpro. Indlæringen af dette software er meget enkel og hurtig.

POWERWARP™ er et modul som muliggør teknisk deformering af grafik, tekst og billeder. PowerWarp tillader deformering af enhver art.
Systemet er baseret på, at originaljobbet ligger på et plant grid, som vrides til et destinations grid. Dette grid kan tilpasses frit til enhver tænkelig form såsom: Koniske bægre, dåser, låg, blisterpakninger, flasker mm.
Sammen med PowerWarp følger også ArtColor modulet. ArtColor™ er ArtPro's billedmanipulations modul, med komplet funktionalitet til redigering af billeder direkte i ArtPro. ArtColors funktionalitet indeholder udvidede billedretouchmuligheder, effekter, sofistikerede maskeværktøjer med softedgemasking, brushingværktøjer og support for transparens hvor den fulde opløsning i billeder bibeholdes. Alle objekter bibeholdes som selvstændige elementer såldes at de forbliver redigerbare. På intet trin slås de sammen som fælles objekter.
Se film om Artpro her

ArtPro intro film


ArtPro Powerstepper


Brochure på ArtPro henter du her