Fuld sporbarhed i en samlet PDF-fil!

Tiden er, hvis ikke den, så en af de primære faktorer i nutidens professionelle emballage industri.

Konkurrencen er lige hård for brandowners, detailkæder, designere og reprovirksomheder såvel som trykkerier.

Worksflows skal sikre den hurtigst mulige "Time to market". Tid betyder dog ingenting hvis ikke kvaliteten følger med. Brandowners og detailkæder centraliserer deres marketing og decentraliserer samtidigt deres emballage produktion. Det er derfor vigtigt, at alle i design og prepress processen ved, at det er korrekte data de arbejder med.

Indtil nu var der ingen garanti. Nu er der PA:CT! Certified PDF til emballage.Hver en aktion eller redigering, lige meget om den er kompleks eller lille, bliver logged automatisk i filen i en slags audit trail. Alle der er involveret i den grafiske kæde og produktions cyklus, kan bruge denne audit trail til, at sammenligne og checke det færdige dokuments historie. Lige meget om du arbejder på Mac eller PC, lige meget om du er Brandowner, designer, pre-press specialist eller trykkeri kan du nu få fuld proces kontrol.

Proceskontrol er ikke længere bare et ord, det er standard i PA:CT.

PA:CT giver dig samtidigt værktøjer til omfattende og sikker PDF-preeflight baseret på branche standarder fra Ghent PDF Workgroup og andre sammenslutninger.

PA:CT teknologien til Artpro og Nexus indkapsler PDF i et sikkert data lag som giver brugeren hurtig og eksakt information om filen og dens historie.
PA:CT benytter Certified PDF teknologi fra Enfocus til at levere garanteret kvalitet, udvidet rollback muligheder og sessions sammenligninger der gør det muligt, at se hvad og hvornår der måtte være ændret i en PDF fil. Ændringer hvor små de end måtte være registreres i PDF filen helt automatisk og kan checkes af alle i processen.


Med PA:CT kan Designere og Brand Ownere få tilgang til filen uanset computerplatform, og trykkere kan undgå uvelkomne overraskelser. Her vel og mærke uden at skulle checke filen igen og igen. Alt sker i et streamlinet workflow. med økonomiske og sikkerhedsmæssige fordele tilfølge.


Certified PDF hvad er det ?
Certified PDF for packaging = PA:CT

Et værktøj til proceskontrol.

•En systematisk metode til at preflighte ud fra en fælles standard.

•En systematisk metode til at logge alt havd der er sket med PDF-Filen på dens tur fra design til brandowner til prepress til tryk

• En standard der med succes er anvendt igennem de sidste 10 år. Standarder kan hentes på www.gwg.org

• PA:CT er en videreudvikling af Enfocus Pitstop teknologi ned i ArtPro og Nexus emballagesoftwaren, som også registrerer hvad der sker på filniveau i både ArtPro og Nexus workflowet.
Dette er unikt.