PDF Vaskemaskinen et andet ord for PDF Workflow

Ja, det er hvad alle grafiske virksomheder, med mere en ansat burde indføre. Ligegyldigt om man skaber PDF-filer der skal benyttes til tryk ude af huset eller om man modtager PDF-filer, man skal benytte til produktion in-house eller udkørsel for andre.

Konsekvenserne ved at fejl i billedinformation, skrifter, valg af farver eller forkert opsætning af PDF-filen kan være økonomisk voldsomme samt problematiske at forklare.

Det kan undgås ved at standardisere og automatisere processen i et
PDF Workflow. Der findes forskellige værktøjer til formålet afhængig af type opgave, mængde af jobs ønske om automatiseringsgrad.

Artwork Systems har arbejdet med automatisering af PDF i mere end 10 år nu. Vi har høj og dokumenteret viden heri og det er et af vore kerneområder.

Nogle af værktøjerne er:

• Pitstop Server
• Enfocus Switch
• Automation Engine

Det er dog blot værktøjer, for det der gør forskellen er viden og support, så din automatisering kan udvikles til fremtidige opgaver.

En af de ting vi kan love dig er at når først du har påbegyndt automatisering stopper du ikke sådan lige igen. Her ligger kilden til store effektiviseringsmuligheder i de fleste virksomheder.

Tag en snak med os, vi kommer gerne ud og viser dig mulighederne.


PDF workflow