FTP-Server til Mac OS X
Er du træt af ikke at kunne levere opgaven til dine kunder, fordi de ikke kan modtage eks. PDF-filer gennem deres mail der er større end 3 MB ?

Eller har du store problemer med, at forklare dine kunder hvordan de benytter en FTP-klient, med firewalls der driller eller brugere der ikke lige er vant til den slags "teknik" ?

Løsningen er lige til, få hjælp af Artwork Systems Nordic!
Vi kan både installere og supportere din løsning.

Lav en Mac om til FTP-Server...

• Let og enkel installation & setup
• Hurtig og ydedygtig server
• Kører på OS X 10.3.9 & senere
• Kører på både OS X Server eller OS X standard
• Universal - Native Intel eller PPC Operation

FTP-server til Mac OS X  

Lad alle sende eller modtage filer...

• Flyt filer gennem en almindelig Web Browser på PC eller Mac
• Kompatible med alle vigtige FTP klienter
• Supporterer klienter på Mac og PC
• Masser af avancerede muligheder, hvis du vil...
• Fuldt editerbart interface Interface
    

Den komplette
internet fil transport løsning til Macintosh


Hvis du har brug for at folk inde fra dit firma eller via internettet skal kunne dele, sende, modtage filer og administrere filer fra en central Mac, så er Rumpus FTP hvad du leder efter. Rumpus er perfekt til grafiske virksomheder, da den virker for både Mac og Windows klienter. Rumpus FTP kan håndtere så godt som alle fil flytningsopgaver via internettet med en standard FTP eller Web-browser, og med en bemærkelsesværdig enkelhed.

Superydelse

Rumpus er ikke bare lynhurtig, men også samtidigt effektiv. Det betyder at brugere af FTP eller Web-browser, vil kunne flytte og styre filer så hurtigt som nettet tillader, samtidigt med at din Rumpus Server Mac stadig har tid til at andre programmer kan køre på maskinen. Det kunne eks. være din egen WEB-SERVER.

Både let i brug og vedligeholdelse

Rumpus er en af de letteste FTP-servere at sætte op og administrere. Det ses lige fra setup assistenten, som hjælper til at gøre serveren klar til at acceptere brugere, til det logisk designede server management konsol. Rumpus gør det let, at kontrollere og bruge en FTP-server.

Web File Manageren

Samtidigt med at være en high-performance FTP-Server med en meget høj brugervenlighed har Rumpus også en Web File Manager. Web File Manageren gør det let at give FTP-lignende til enhver med en Web browser.

Enkel brugerstyring

Alle kan let lære at tilføje nye brugere/kundemapper. FTP brugere er styret direkte i Rumpus, ikke i OS X Systemet, dette adskiller dine FTP brugere fra andre serverting. Rumpus gør det ikke bare let at styre brugere men giver dig også avancerede muligheder som individuelle drop foldere, adgangsbegrænsninger, brugerbegrænsninger, historik på trafik/downloads, og meget mere. Alt kan styres fra et vindue i Rumpus og man man supplere det med den Web-baserede administration, som gør det muligt at definere og administrere brugere gennem en almindelig WEB-browser fra hvor man måtte befinde sig.

Et rigtig Mac Program

Rumpus stiller ikke store krav til CPU-hastighed. Så har du en en ældre G4 eller en ny Mac Mini så er du igang med Rumpus. Der er ikke brug for Java og kravet til hukommelse er minimalt. Den indbyggede online hjælp og links til artikler, dækker ikke bare brugen af Rumpus, men også netværksemner og generel FTP-information, så du har hjælp ved hånden lige når du skal bruge den.

Professionel Udvikling

Udvikleren Maxum har solgt Internet server software til Macs længere end nogen anden (inklusiv Apple!). Så er der brug for hjælp, er der professionel assistance tilgængelig. Det mener de så seriøst, at de tilbyder deres kunder, ubegrænset og gratis email-support.

Ny version af RUMPUS

Du kan se film om brugen af RUMPUS ved at klikke på de forskellige billeder.

Introduktion til at sætte RUMPUS op


Administrator muligheder


Webfilemanager tilretning


Håndtering af flere domains