Professionel - Troværdig - Hjælpsom - Glad

Artwork Systems Nordic


Den globale konkurrence inden for grafisk produktion er taget til. Derfor har mange grafiske virksomheder fået helt nye målsætninger for effektivitet. Vores klare ide er, at hjælpe virksomheder til, at opfylde dette øgede effektivitetskrav.

Vi distribuerer, sælger, integrerer og supporterer hele sortimentet fra
EskoArtwork i hele Skandinavien, samt EFI VUTEk og Rastek storformat i Danmark. Dertil kommer EFI Digital Storefront og EFI Fiery XF samt Color XF.

Autoriseret Apple forhandler
Artwork Systems Nordic A/S arbejder med IT-løsninger til design og produktion af grafiske produkter. Vi leverer og servicerer komplette løsninger, hardware, software, service, kurser og konsulentbistand. Store brands vi har i sortimentet er bl.a EskoArtwork, Apple, HP, Microsoft, Epson, EFI og Adobe.

Service og Support
Det er enkle ord, men meget vigtige når der er brug for det. Så vores filosofi er på dette punkt stjerneklar, vi er til for at hjælpe på de områder vi kan og ved at vore kunders forretning er roden til vores. Opgaver skal løses med et smil af glade og hjælpsomme folk.

Standardisering og automatisering
Vi har gennem løste opgaver lært, at der ved at standardisering af arbejdsrutiner, kan opnås store fordele inden for alle grafiske processer. Til mange af arbejdsrutiner er der værktøjer der kan spare både tid og fejl og dermed omkostninger i produktionen.